Categorieën
zorg

Een nail supply service zorgt voor u

Benodigdheden voor de nagelstilisten

Als je net begint met een nagelstudio, is het belangrijk om de vereisten te kennen en te weten over welke supplies je moet beschikken. Veel van je werk bestaat uit talent en training, maar je mag het belang van kwaliteitsproducten nooit onderschatten. Zelfs met de nodige vaardigheden zullen je resultaten dalen als je niet over de juiste “nail supplies“ beschikt. Elke type salon is sterk afhankelijk van de reputatie. Tevreden klanten blijven terugkomen naar dezelfde studio. Ze vertellen het aan hun vrienden en familie als ze van je service houden, en ook wanneer ze dat niet doen. Het is daarom belangrijk dat je begint met de beste benodigdheden en dat je alles hebt wat je nodig hebt om het beste werk te kunnen leveren. Hier is een lijst van must have met onder andere nagel-technische benodigdheden voor je studie en/of winkel. Het zijn basistools die je nodig hebt om de klus goed te klaren.

Kwaliteitsvolle nagelvijlen set

Dit zijn basistools, maar ze zijn nodig. Houd ook hier de kwaliteit in de gaten. Je klanten zullen het merken als je dat niet doet.

Goede producten voor verzorging van de nagelriemen

Dit soort producten laat op een magische manier de droge of dode huid in de nagelriem wegsmelten. Het verwijdert voorzichtig droge, overgroeide nagelriemen, waardoor het niet langer nodig is om te ‘knippen’. Daardoor is het gemakkelijker om de nagelriemen terug te duwen. De resultaten zijn duidelijk, zachtere en gezonder ogende nagelriemen voor mooiere nagels en manicure.

Herbruikbare nagelvormpjes

Je hebt deze nodig voor gel- en acrylnagels en voor het toepassen van Franse manicure. Een Franse manicure dient om een basismanicure te behouden en een roze of beige tint met een witte gepolijste punt op elke nagel aan te brengen.

Diamant nagelvijl

Dit is een hulpmiddel dat je helpt de beste resultaten te geven vanwege de sterke eigenschappen van diamanten.

Sabelborstel

Een goede sabelborstel is een noodzaak. Goedkope borstels zullen je werk verprutsen en het eindresultaat verknoeien.

Vochtige doekjes

Je hebt natte doekjes nodig om het gebied rond de nagels constant schoon te houden. Maar bespaar ook hier niet teveel op kwaliteit. Het is verleidelijk, maar je hebt producten nodig die lang meegaan en geen vezels achterlaten op nieuw gepolijste nagels.

Nagelriemolie

Goede nagelriemolie helpt de huid te verzachten en te hydrateren en zorgt ervoor dat klanten zich verwend voelen!

Nagelreiniger

Een goede nagelreiniger reinigt de nagels en stopt de groei van bacteriën en schimmels. Gebruik het elke keer!

Nail supply

Gereedschappen om gelnagels te ontwerpen

– Een toplaag en basislaag. Gelpolish heeft altijd een basislaag en een toplaag nodig. Zorg ervoor dat ze goed uitharden in het type lamp dat je hebt.

– Een Uv- of led-lamp. Het polijstmiddel moet worden uitgehard onder een Uv-lamp of led-lamp. Uv-uitharding duurt 1-3 minuten en led-uitharding is klaar in 30-60 seconden.

– Zuivere aceton. Je hebt pure aceton nodig om de overtollige nagellak te verwijderen.

– Kristal- of glasvijlen hebben het patroon in het glas geëtst. Je kunt goedkope glazen vijlen kopen die geen patroon in het glas hebben geëtst. Deze zijn niet hetzelfde als hoogwaardige glas- of kristalvijlen.

– Je hebt ook sticks nodig. Dit zijn gewoon doorzichtige plastic sticks met kleine spijkers aan het uiteinde. Je kunt de nagelvormen schilderen met je gel-lakkleuren om te zien hoe ze eruit zien zonder op de nagels te hoeven lakken. Dit is geweldig om de kleur te zien zonder een volledige manicure te hoeven doen.

Dit is natuurlijk geen complete lijst, maar het is een lijst met zaken die je moet hebben. Je bent zo goed als je gereedschap, dus doe jezelf een plezier en gebruik het beste. Houd je inventaris up-to-date en probeer verschillende merken om je favorieten te vinden. Onderschat niet het belang van kleine voorwerpen die je vaak gebruikt. Je zult merken dat er veel benodigdheden nodig zijn voor een nagelstyliste, maar vergeet niet dat alles wat je koopt een investering is. Als nagelstyliste is je reputatie je grootste goed. Doe goed werk met goede materialen en je zult die loyale klantenkring bouwen die je nagelstudio tot een succes zal maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *