Categorieën
training

EMS training afvallen helpt je lichaam

Met een EMS training kun je veel voordelen hebben voor je lichaam. In dit artikel gaan we in op de voordelen van een EMS training.

Afvallen

Veel mensen hebben moeite met afvallen. Het is dan ook niet zo makkelijk als veel mensen denken. Je neemt bijvoorbeeld een goed dieet. Dan ben je heel trots op jezelf, maar vervolgens blijkt dan dat het niet goed werkt. Aangezien je lichaam in survival-modus gaat en je het er dan zo weer bij krijgt. Voor veel mensen werkt dit heel demotiverend en dat begrijpen we al te goed. Afvallen is namelijk niet iets wat gemakkelijk is. Je moet er een duidelijk systeem voor hebben dat ook op de lange termijn houdbaar is. Een EMS training kan dan een uitstekende aanvulling zijn. De reden hiervoor is dat je op een zeer effectieve manier kunt afvallen. Daarbij krijg je niet alleen een goede fysieke training, maar ook extra mentale motivatie zodat afvallen tot de mogelijkheden behoort. Het is immers zeer relevant om op een goed gewicht te zitten. Dit is niet alleen belangrijk voor je geestelijke gemoedstoestand, maar ook voor je algemene gezondheid.

Wanneer niet geschikt?

Een EMS training is echter niet voor iedereen geschikt, dus het is ook belangrijk om daar rekening mee te houden. Het is niet mogelijk om een EMS training te volgen als je bijvoorbeeld last hebt van hartritmestoornissen. In die gevallen is het namelijk te gevaarlijk. Maar ook als je open huidziektes of verwondingen hebt, is het niet mogelijk om een EMS training te volgen. Daarnaast is er nog een grotere lijst. Maar als jij een EMS training wil volgen, dan kijken ze altijd eerst of je er wel medisch geschikt voor bent. Bij veel kwesties is het namelijk dat mensen met bepaalde aandoeningen überhaupt niet zo snel kunnen gaan sporten, of voorzichtig aan moeten doen. Voor die mensen is het ook niet aan te raden om een EMS training te doen. Maar ben je gewoon gezond? Dan kun je wel gewoon een EMS training doen.

EMS training afvallen

Afspraak maken?

Lijkt het je leuk om eens na te gaan of het wat voor je is? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen, zodat je erachter kunt komen of het een beetje bij je past. Wij plannen graag een afspraak in en geven antwoord op de brandende vragen die jij ongetwijfeld hebt. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak, want we helpen je graag met een goede EMS training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *