Categorieën
kleding

 Handgemaakte hoeden helpt u graag

Handgemaakte hoeden zijn unieke hoeden. Want aan de hand van jouw wensen en ideeën kan de moderne hoedenmaker een gepersonaliseerde hoed voor je maken, een hoed die zijn gelijke dus letterlijk niet kent. Handgemaakte hoeden laat je maken passend bij elk van de vier seizoen bijvoorbeeld, of je kiest voor handgemaakte hoeden voor speciale gelegenheden als bijvoorbeeld je bruiloft.

Handgemaakte hoeden:

hoeden vol vakkennis en passie vooral

Passie, vakkennis en flexibel, het zijn ingrediënten die de hoedenmaker aangrijpt om perfecte handgemaakte hoeden te maken. Handgemaakte hoeden zijn exclusieve hoeden, geschikt als bruidshoed of als kerkhoed. De creaties krijgen vorm in het eigen atelier van de hoedenmaker. Zeker met een handgemaakte bruidshoed zie je er op je mooist uit. Het mooie is dat de handgemaakte hoeden volledig aan jouw verwachtingen kunnen voldoen, nadat je die in een gesprek hebt aangegeven en nadat je hoofdmaat is gemeten. Dit is uiteraard essentieel om maatwerk te kunnen leveren. Daarbij maak je zelf de keuze uit een vintage hoed of een moderne hoed, ontsproten aan jouw brein. In dat laatste geval is het wel zaak een goede beschrijving te geven aan de hoedenmaker uiteraard.

 Handgemaakte hoeden

Langzaam maar zeker wordt de handgemaakte hoed weer meer en meer vertrouwd gezicht

Hoeden waren even helemaal uit, maar worden langzaam weer hip. De hoed geldt daarbij als een zichtbaar proces tegen de massaproductie, zoals de hoedenmaker in dat kader behalve handgemaakte hoeden ook petten en baretten voor je kan maken. Eigenlijk kan de specialist je alle hoofddeksels aanbieden die er zijn. Want creativiteit kan de hoedenmaker 2.0 bepaald niet ontzegd worden. Om tegemoet te komen aan de hedendaagse milieuregels worden hoeden van zoveel mogelijk gerecycled materiaal gemaakt. De hoedenmaker probeert bovendien een hoed te maken waaraan je heel lang plezier zult hebben, een hoed voor elke dag of voor elk seizoen of een hoed voor een bijzondere gelegenheid.

Zo maak jij je outfit weer echt helemaal op

Met de rentree van de hoed kunnen eindelijk outfits weer eens echt afgemaakt worden. Je handgemaakte hoed kan je handelsmerk worden, of onderdeel uitmaken van je imago. Je kunt een hoed echter ook gewoon dragen als je’ m leuk vindt en omdat een hoed het hoofd nou eenmaal warmer houdt. Laat je verrassen en laat de hoedenmaker ook voor jou een op maat gemaakte hoed maken. Ook al heb je geen speciale gelegenheid; doe het dan om te helpen de hoed weer een vertrouwd onderdeel uit te laten maken van het straatbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *