Categorieën
vrijtijd

 Kies voor yachtcoatings

Als je een fraai jacht of een wat bescheidener boot hebt liggen, dan kun je wat betreft het onderhoud prima een beroep doen op Yachtcoatings. De Yachtcoatings geven je jacht of je boot niet alleen een heerlijk en fris uiterlijk, de coatings werken daarnaast ook nog eens beschermend.

Kies eerst voor een primer van Yacht voor het beste resultaat

Voor je met Yachtcoatings aan de slag gaat, is het verstandig eerst een primer van Yacht aan te schaffen, bijvoorbeeld de sneldrogende 1-component uitvoering voor gebruik bij boten, boven de waterlijn. Je kunt deze primer meer dan uitstekend toepassen op hout, polyester, epoxy, staal en aluminium, voor je dus met de kwalitatief al even sterke Yachtcoatings aan de slag gaat. Kies je voor deze werkwijze, dan weet je zeker dat het resultaat en heel fraai is en dat de beste bescherming geboden wordt.

Yacht coatings

Boten worden fraaier en worden zo optimaal mogelijk beschermd

Yachtcoatings zijn prima in staat om alle soorten boten optimaal te beschermen, fraaier te maken en te verbeteren. Yachtcoatings zijn hoogwaardige coatings voor zowel onder als boven de waterlijn. Door specifiek voor Yachtcoatings te kiezen, net als de beschikbare anti-fouling, primers en lak, bescherm je overigens niet alleen de boot of jouw jacht, maar ook nadrukkelijk het milieu. Nog een reden dus om speciaal voor deze Yachtcoatings te kiezen.

Strenge eisen aan de kwaliteit en technische innovaties

Yachtcoatings en de andere producten van dit merk van Akzo Nobel dwingen wereldwijd respect af. Dit niet in de laatste plaats vanwege de innovaties en verbeteringen die steeds weer doorgevoerd worden. De producten moeten bovendien altijd voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen, terwijl de technische innovaties vaak met argusogen bekeken worden door de concurrentie, als daar al sprake van is. Voor de goede orde; een coating is een deklaag en staat voor een oppervlaktebehandeling, terwijl een primer ook wel bekend staat als een grondverf. Coatings zijn doorgaans prima geschikt voor op metaal, hout, glas en kunststof.

Het speciale ingrediënt van Yacht zorgt voor de magie

Coatings bestaan uit pigment in de vorm van een vulstof, oplosmiddel en bindmiddel. Yacht voegt daar haar eigen ingredient aan toe waardoor steeds de beste producten geleverd worden en mensen denken na een behandeling met een van de Yachtcoatings soms zelfs dat je een nieuwe boot aangeschaft hebt. En mag het, want een boot vergt vaak een behoorlijke investering en die verdient het om goed onderhouden te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *