Categorieën
Dans

Opzoek naar dansschool Culemborg

In Culemborg vind je verschillende dansscholen, waar je terecht kunt voor lessen in streetdance, ballet, breakdance en nog veel meer. Dansen is een uitstekende manier om fit te worden en daarnaast is het gewoon heel erg leuk. Van dansen krijg je energie, verbeter jij je flexibiliteit en je spierkracht.

Streetdance en urban dansles Culemborg

Als jij los wilt gaan op de grootste hits van deze tijd is streetdance of urban dansles echt wat voor jou. Streetdance is een dansvorm waarmee je echt een verhaal verteld. Deze manier van dansen is ontstaan in de jaren ’80 in New York, waar vooral in de achterbuurten veel op straat gedanst werd. Tijdens de lessen leer jij nieuwe moves en dans jij op de nieuwste liedjes van bijvoorbeeld Selena Gomez en Ariana Grande. Doordat de choreografie wordt aangepast aan de leeftijd en wensen van de groep kun je echt jouw ei kwijt in deze lessen.

Balletlessen dansschool Culemborg

Je kunt verschillende balletlessen volgen in Culemborg. Klassiek ballet is de oudste vorm van ballet en vormt de basis van veel andere dansen. Klassiek ballet kan ondersteuning bieden voor andere dansvormen maar is ook een heel discipline van zichzelf. Na verloop van tijd kun je ook doorgroeien naar spitzen ballet. Een ander leuk ballet discipline waarbij je echt dansjes leert is jazzballet, waarbij op pop muziek wordt gedanst. Ballet is zeer goed voor je balans, spierkracht, botten en flexibiliteit.

Dansschool Culemborg

Breakdance lessen in Culemborg

Breakdance is een dynamische dansstijl en is erg populair onder jongens. Het vloerwerk staat centraal bij het breakdancen en de moves zien er acrobatisch en spectaculair uit. De basisbewegingen heb je al snel onder de knie als je breakdance lessen volgt, waardoor je al snel jouw nieuwe skills kunt laten zien. Van de toprock en downrock tot stoere freeze poses en powermoves met vele rotaties: je leert het allemaal. Het leuke aan breakdance is dat je elkaar tijdens de lessen echt aanmoedigt en een dansteam vormt. Hierdoor voel je je gesteund door de groep en verleg je echt je grenzen, waardoor je een betere danser wordt.

De beste dansschool in Culemborg

Je hebt de keuze uit diverse dansscholen in Culemborg. Zoek een school uit waar les wordt gegeven in het discipline dat jij interessant vindt en volg een keer een proefles. Vaak is dit mogelijk. Door een proefles te volgen kun je de sfeer proeven en weet jij al wat beter wat je van de lessen kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *